MEA IVER VIJAK VELOX TX 6,0x90 (1/50), djelomični navoj, b.cinčani

13,10 KM
Dostupnost: Na zalihi
SKU: 979811
PAK

Brzi vijak za ivericu VELOX® SIT/TX od plavo pocinčanog čelika i s djelomičnim navojem savršeno je prikladan za montažu drvenih vrata i prozora, okova, stolica ili drugog drvenog namještaja i dobiva ETA ocjenu ETA-12/0198 za upotrebu u drvenoj konstrukciji . SIT udubljenje jamči savršen prijenos snage, brzu montažu i dugotrajni SIT bit. Zbog stožastog udubljenja, vijak će biti centriran (bez okretanja) i zalijepi se za nastavak i poboljšava vašu radnu udobnost. Alternativno se mogu koristiti i TX bitovi (bez spomenutih prednosti). Vaša prednost: potrebna je samo jedna veličina bita za četiri promjera vijaka!

Patentirano područje vrha navoja smanjuje cijepanje drva i moment ugradnje. Ovo je za ugradnju u ravnini i dulje trajanje baterije. Klizni premaz omogućuje dodatno smanjenje zakretnog momenta.

Promjeri Ø3,5 i Ø6 vijka za ivericu VELOX® SIT/TX s djelomičnim navojem imaju vanjska rebra za glodanje ispod glave za ugradnju u ravnini i manje strugotina na površini dok Ø4 Ø4,5 i Ø5 imaju unutarnje džepove za glodanje ispod glave posebno pogodne za metalne armature .

Vrijeme isporuke
24-48h
Mogućnost povrata
Unutar 15 dana
Način plaćanja
Pri isporuci ili kartično
Besplatna dostava
Iznad 200KM