Filtrirati po:

Očisti sve

Kategorije

STIROPOR LAJSNE

Slika STIOPOR LAJSNA KUTNA MOD.E-NOMASTYL

STIOPOR LAJSNA KUTNA MOD.E-NOMASTYL

1,95 KM

Glatka završna obrada E NOMASTYL ® vijenca omogućuje postupan prijelaz između zida i stropa. Kombinacija ravnih linija i oblina čini elegantan, ali svestran kalup. Karniša E NOMASTYL ® prilagođava se kako suvremenom tako i tradicionalnom interijeru.

Slika STIR.LAJSNA LX50

STIR.LAJSNA LX50

1,65 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bjeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje.

Slika STIR.LAJSNA LX52

STIR.LAJSNA LX52

1,75 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bjeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje.

Slika STIROPOR LAJSNA A3 - NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA A3 - NOMASTYL

3,20 KM

Ovaj klasični karniš koristi detalje linija za dodavanje teksture sobi. A3 NOMASTYL ® karniša je profesionalni komad, a manja veličina ne zauzima prostor na zidu. Središnja krivulja stvara blago zasjenjenje. Polistiren je otporan na vlagu pa je A3 prikladan za vlažna okruženja poput kupaonica i kuhinja.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.A1-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.A1-NOMASTYL

10,50 KM

Svojim bezvremenskim i klasičnim izgledom, A1 NOMASTYL® profesionalno zaokružuje svaku sobu. Njihove osebujne linije i obline stvaraju zanimljive efekte sjena koji uljepšavaju interijer. Zahvaljujući svom tradicionalnom dizajnu, A1 NOMASTYL® je prikladan dodatak većini prostora, kao što su stilski dnevni boravak, spavaće sobe i kuhinje.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.B1-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.B1-NOMASTYL

7,45 KM

Zakrivljeni profil stropne letvice B1 NOMASTYL® stvara suptilne sjene koje prostoriji daju dimenziju i strukturu. Bezvremenska i minimalistička stropna letvica uljepšava svaki interijer. To je elegantna i klasična lajsna koja se može koristiti u svakoj prostoriji.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.B2-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.B2-NOMASTYL

3,45 KM

Bilo da dizajnirate ili renovirate interijer, B2 NOMASTYL® stropna letvica je bezvremenski dodatak. Njegov zaobljeni, konkavni oblik stvara gladak prijelaz između zida i stropa. Polistiren je otporan na vlagu, što ga čini idealnim za sobe s visokom vlagom, kao što su kuhinje i kupaonice.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.B5-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.B5-NOMASTYL

4,50 KM

Jednostavno zakrivljena stropna letvica B5 NOMASTYL® bezvremenski je dodatak svakom interijeru. Uvijek nudi atraktivan krajnji rezultat. B5 NOMASTYL® je jednostavan i stvara prekrasan prijelaz sa zida na strop.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.C-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.C-NOMASTYL

10,60 KM

C NOMASTYL® stropna letvica savršen je dodatak svakom suvremenom interijeru. Moderni C NOMASTYL® stvara strukturu svojim nježnim i mekim udubljenjima. Stropna traka je potpuno otporna na vlagu, što je čini idealnom za sve prostorije s visokom vlagom.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.D-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.D-NOMASTYL

4,55 KM

Zbog zaobljenog dizajna, stropna traka D NOMASTYL® omogućuje gladak prijelaz između zida i stropa. Pogotovo u modernim interijerima pronaći ćete jasne linije, koje su naglašene zakrivljenim D NOMASTYL®. Lagana udubljenja u stropnoj letvici daju strukturu prostorije.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.F-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.F-NOMASTYL

3,15 KM

Lagana zakrivljenost i linearna jednostavnost stapaju se u prekrasan element dizajna u F NOMASTYL® stropnoj letvici. F NOMASTYL® stvara besprijekoran prijelaz između zida i stropa. Ova svestranost čini stropne letvice F NOMASTYL® elegantnim dodatkom svakom životnom ili poslovnom prostoru.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.H-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.H-NOMASTYL

4,55 KM

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.I-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.I-NOMASTYL

3,75 KM

I NOMASTYL® je svestran i prikladan kako za stanove tako i za poslovne prostore. Može se pričvrstiti na zid ili strop kako bi interijer dobio 3D reljef. Zahvaljujući vodootpornosti polistirena, idealan je i za vlažne prostorije.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.J-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.J-NOMASTYL

5,30 KM

Elegantna stropna letvica J NOMASTYL® osobito je učinkovita u tradicionalno uređenim zgradama. Kroz međusobnu igru ​​linearnih detalja i mekih krivulja, J NOMASTYL® unosi dašak profesionalizma u svaki interijer.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.K-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.K-NOMASTYL

9,80 KM

Elegantni K NOMASTYL® ukrašava svaki interijer i pruža savršenu završnu obradu. Njegov blagi dizajn u obliku slova S baca suptilnu sjenu koja daje strukturu cijeloj prostoriji. Kombinacija krivulja i linearnih detalja daje K NOMASTYL® lajsnama tradicionalan, klasičan izgled.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.N-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.N-NOMASTYL

6,20 KM

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.O-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.O-NOMASTYL

4,45 KM

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.TL-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.TL-NOMASTYL

24,40 KM

Profil TL vijenca pogodan je za tradicionalne interijere, zbog tipičnog klasičnog dizajna. Kombinacija čistih linija i blago zaobljenog profila dodaje teksturu i interes sobi. Ugradite TL NOMASTYL® u dom, bar ili restoran za uzvišenu završnicu.

Slika STIROPOR LAJSNA LX105

STIROPOR LAJSNA LX105

4,30 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bjeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje.

Slika STIROPOR LAJSNA LX110

STIROPOR LAJSNA LX110

5,30 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bjeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje.

Slika STIROPOR LAJSNA LX141

STIROPOR LAJSNA LX141

6,15 KM

Cijena po metru Dimenzije:105 x 95 x 2000 mm

Slika STIROPOR LAJSNA LX20

STIROPOR LAJSNA LX20

0,60 KM

Slika STIROPOR LAJSNA LX25

STIROPOR LAJSNA LX25

0,60 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bijelojj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje

Slika STIROPOR LAJSNA LX28

STIROPOR LAJSNA LX28

0,95 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bijelojboji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje

Slika STIROPOR LAJSNA LX30

STIROPOR LAJSNA LX30

1,05 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bijeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje

Slika STIROPOR LAJSNA LX32

STIROPOR LAJSNA LX32

1,05 KM

DIMENZIJE:35x30x2m

Slika STIROPOR LAJSNA LX35

STIROPOR LAJSNA LX35

1,05 KM

Dimenzija 35x35x2000m

Slika STIROPOR LAJSNA LX40

STIROPOR LAJSNA LX40

1,05 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bjeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje.

Slika STIROPOR LAJSNA LX41

STIROPOR LAJSNA LX41

1,35 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bjeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje

Slika STIROPOR LAJSNA LX42

STIROPOR LAJSNA LX42

1,45 KM

Slika STIROPOR LAJSNA LX70

STIROPOR LAJSNA LX70

2,00 KM

Debljina: 70 mm Širina: 70 mm Dužina: 2000 mm