Filtrirati po:

Očisti sve

Kategorije

STIROPOR LAJSNE

Slika STIOPOR LAJSNA KUTNA MOD.E-NOMASTYL

STIOPOR LAJSNA KUTNA MOD.E-NOMASTYL

1,95 KM

Glatka završna obrada E NOMASTYL ® vijenca omogućuje postupan prijelaz između zida i stropa. Kombinacija ravnih linija i oblina čini elegantan, ali svestran kalup. Karniša E NOMASTYL ® prilagođava se kako suvremenom tako i tradicionalnom interijeru.

Slika STIR.LAJSNA LX50

STIR.LAJSNA LX50

1,65 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bjeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje.

Slika STIR.LAJSNA LX52

STIR.LAJSNA LX52

1,75 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bjeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje.

Slika STIROPOR LAJSNA A3 - NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA A3 - NOMASTYL

2,35 KM

Ovaj klasični karniš koristi detalje linija za dodavanje teksture sobi. A3 NOMASTYL ® karniša je profesionalni komad, a manja veličina ne zauzima prostor na zidu. Središnja krivulja stvara blago zasjenjenje. Polistiren je otporan na vlagu pa je A3 prikladan za vlažna okruženja poput kupaonica i kuhinja.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.A1-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.A1-NOMASTYL

10,50 KM

Svojim bezvremenskim i klasičnim izgledom, A1 NOMASTYL® profesionalno zaokružuje svaku sobu. Njihove osebujne linije i obline stvaraju zanimljive efekte sjena koji uljepšavaju interijer. Zahvaljujući svom tradicionalnom dizajnu, A1 NOMASTYL® je prikladan dodatak većini prostora, kao što su stilski dnevni boravak, spavaće sobe i kuhinje.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.B1-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.B1-NOMASTYL

7,45 KM

Zakrivljeni profil stropne letvice B1 NOMASTYL® stvara suptilne sjene koje prostoriji daju dimenziju i strukturu. Bezvremenska i minimalistička stropna letvica uljepšava svaki interijer. To je elegantna i klasična lajsna koja se može koristiti u svakoj prostoriji.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.B2-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.B2-NOMASTYL

3,10 KM

Bilo da dizajnirate ili renovirate interijer, B2 NOMASTYL® stropna letvica je bezvremenski dodatak. Njegov zaobljeni, konkavni oblik stvara gladak prijelaz između zida i stropa. Polistiren je otporan na vlagu, što ga čini idealnim za sobe s visokom vlagom, kao što su kuhinje i kupaonice.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.B5-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.B5-NOMASTYL

4,50 KM

Jednostavno zakrivljena stropna letvica B5 NOMASTYL® bezvremenski je dodatak svakom interijeru. Uvijek nudi atraktivan krajnji rezultat. B5 NOMASTYL® je jednostavan i stvara prekrasan prijelaz sa zida na strop.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.C-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.C-NOMASTYL

9,70 KM

C NOMASTYL® stropna letvica savršen je dodatak svakom suvremenom interijeru. Moderni C NOMASTYL® stvara strukturu svojim nježnim i mekim udubljenjima. Stropna traka je potpuno otporna na vlagu, što je čini idealnom za sve prostorije s visokom vlagom.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.D-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.D-NOMASTYL

4,50 KM

Zbog zaobljenog dizajna, stropna traka D NOMASTYL® omogućuje gladak prijelaz između zida i stropa. Pogotovo u modernim interijerima pronaći ćete jasne linije, koje su naglašene zakrivljenim D NOMASTYL®. Lagana udubljenja u stropnoj letvici daju strukturu prostorije.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.F-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.F-NOMASTYL

3,15 KM

Lagana zakrivljenost i linearna jednostavnost stapaju se u prekrasan element dizajna u F NOMASTYL® stropnoj letvici. F NOMASTYL® stvara besprijekoran prijelaz između zida i stropa. Ova svestranost čini stropne letvice F NOMASTYL® elegantnim dodatkom svakom životnom ili poslovnom prostoru.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.H-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.H-NOMASTYL

4,55 KM

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.I-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.I-NOMASTYL

3,75 KM

I NOMASTYL® je svestran i prikladan kako za stanove tako i za poslovne prostore. Može se pričvrstiti na zid ili strop kako bi interijer dobio 3D reljef. Zahvaljujući vodootpornosti polistirena, idealan je i za vlažne prostorije.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.J-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.J-NOMASTYL

5,30 KM

Elegantna stropna letvica J NOMASTYL® osobito je učinkovita u tradicionalno uređenim zgradama. Kroz međusobnu igru ​​linearnih detalja i mekih krivulja, J NOMASTYL® unosi dašak profesionalizma u svaki interijer.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.K-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.K-NOMASTYL

9,80 KM

Elegantni K NOMASTYL® ukrašava svaki interijer i pruža savršenu završnu obradu. Njegov blagi dizajn u obliku slova S baca suptilnu sjenu koja daje strukturu cijeloj prostoriji. Kombinacija krivulja i linearnih detalja daje K NOMASTYL® lajsnama tradicionalan, klasičan izgled.

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.N-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.N-NOMASTYL

5,60 KM

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.O-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.O-NOMASTYL

4,45 KM

Slika STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.TL-NOMASTYL

STIROPOR LAJSNA KUTNA MOD.TL-NOMASTYL

24,40 KM

Profil TL vijenca pogodan je za tradicionalne interijere, zbog tipičnog klasičnog dizajna. Kombinacija čistih linija i blago zaobljenog profila dodaje teksturu i interes sobi. Ugradite TL NOMASTYL® u dom, bar ili restoran za uzvišenu završnicu.

Slika STIROPOR LAJSNA LX105

STIROPOR LAJSNA LX105

4,30 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bjeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje.

Slika STIROPOR LAJSNA LX110

STIROPOR LAJSNA LX110

5,30 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bjeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje.

Slika STIROPOR LAJSNA LX141

STIROPOR LAJSNA LX141

6,15 KM

Cijena po metru

Slika STIROPOR LAJSNA LX20

STIROPOR LAJSNA LX20

0,55 KM

Slika STIROPOR LAJSNA LX25

STIROPOR LAJSNA LX25

0,60 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bijelojj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje

Slika STIROPOR LAJSNA LX28

STIROPOR LAJSNA LX28

0,95 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bijelojboji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje

Slika STIROPOR LAJSNA LX30

STIROPOR LAJSNA LX30

1,05 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bijeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje

Slika STIROPOR LAJSNA LX32

STIROPOR LAJSNA LX32

0,95 KM

DIMENZIJE:35x30x2m

Slika STIROPOR LAJSNA LX35

STIROPOR LAJSNA LX35

1,05 KM

Dimenzija 35x35x2000m

Slika STIROPOR LAJSNA LX40

STIROPOR LAJSNA LX40

1,05 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bjeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje.

Slika STIROPOR LAJSNA LX41

STIROPOR LAJSNA LX41

1,35 KM

Ukrasna lajsna od polistirena u bjeloj boji.Idealna za dekoraciju u unutrašnjim prostorijama.Lako se postavlja i ne zahtjeva bušenje i šarafanje

Slika STIROPOR LAJSNA LX42

STIROPOR LAJSNA LX42

1,45 KM

Slika STIROPOR LAJSNA LX70

STIROPOR LAJSNA LX70

2,00 KM

Debljina: 70 mm Širina: 70 mm Dužina: 2000 mm