Dostava i plaćanje

Dostava

Svaki kupljeni artikl šaljemo brzom poštom x-express. Dostavu vršimo na teritoriji Bosne I Hercegovine. Vrijeme isporuke pošiljke se vrši u roku od 24/48h. Dostava je besplatna za iznose iznad 200,00km, a za iznose manje od navedenog iznosa je 10,00km.

Sve poručene pošiljke preko gradim.ba možete u dogovoru sa nama preuzeti i lično u našim maloprodajama, lokacije naših maloprodaja možete pogledati ispod:
-GRUDE, Hrvatski branite 46 -MOSTAR, IV Bojne
-LJUBUŠKI, HRVATSKIH KRALJEVA 44
-ŠIROKI BRIJEG, Trnska cesta118
-Livno,Hrvatskog Vijeća Obrane 6
-Sarajevo,Vlakovo 28 70000 Ilidža.

Gotovinsko plaćanje
Plaćanje se vrši gotovinski pri preuzimanju (dostavi) narudžbe
Karticama
Jednokratno Plaćanje Maestro, Visa i MasterCard karticama bilo koje banke.
Virmansko plaćanje Mogućnost plaćanja na račun firme na osnovu predračuna.

Sigurnost Plaćanja
Sve transakcije karticama su osigurane od strane Monri-a i SSL sertifikata stoga možete da uživate u sigurnoj kupovini. Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i Multipay servisa, te obratno. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.