MEA VIJAK TIPLA MFR SB 10-60 TX (1/50)

43,50 KM
Dostupnost: Na zalihi
SKU: 966851
PAK

Višenamjenski okvirni tipl MFR SB TX (upušteni vijak s upuštenim vijkom) vaše je idealno rješenje za univerzalnu montažu fasadnih podkonstrukcija te drvenih i metalnih dijelova. Kao što je potvrđeno ETA ocjenom za beton i zidove, MFR je odobren za sve uobičajene osnovne materijale poput betona, pune opeke, perforirane opeke, gaziranog betona, pa čak i za montažne prednapete šuplje ploče.

Dugo područje širenja i rano širenje postignuto bočnim prečkama osigurava sigurno držanje. Upuštena verzija utikača omogućuje glatku montažu u armaturu. Budući da su sve veličine do 14-140 unaprijed sastavljene, to smanjuje troškove skladištenja i štedi vrijeme na gradilištu.

Birajte iz naše široke ponude upuštenih vijaka s TX pogonom (MFR 8: TX 30, MFR 10: TX 40, MFR 14: TX 50) od pocinčanog nehrđajućeg čelika A4 i vruće pocinčanog. Sa svoje dvije dubine postavljanja od 50 mm i 70 mm, MFR je prikladan za vrlo fleksibilne instalacije i ETA odobren za ugradnju u montažne prednapete šuplje ploče.

Višenamjenski utikač okvira MFR sastoji se od najlona visoke kvalitete, otpornog na starenje, vremenske uvjete i UV zračenje (od -40°C do +80°C) i uvjerava kvalitetom "Made in Germany".

Vrijeme isporuke
24-48h
Mogućnost povrata
Unutar 15 dana
Način plaćanja
Pri isporuci ili kartično
Besplatna dostava
Iznad 200KM