MEA VIJAK TIPLA MFR SB 10-60 SSKS (1/50)

50,65 KM
Dostupnost: Na zalihi
SKU: 966841
PAK

Višenamjenski tipl za okvir MFR SB SSKS (upušteni tipl s vijkom sa šesterokutnom glavom i integriranom podloškom) je idealno rješenje za pričvršćivanje okvira za univerzalnu montažu fasadnih podkonstrukcija kao i drvenih i metalnih dijelova. Kao što je potvrđeno ETA ocjenom za beton i zidove, MFR je odobren za sve uobičajene osnovne materijale poput betona, pune opeke, perforirane opeke, gaziranog betona, pa čak i za montažne prednapete šuplje ploče.

Dugo područje širenja i rano širenje postignuto bočnim prečkama osigurava sigurno držanje, dok upuštena verzija čepa omogućuje glatku montažu u učvršćenje.

Sve reference su unaprijed sastavljene, što skraćuje vrijeme instalacije i omogućuje lakše skladištenje.

Birajte iz naše široke ponude šesterokutnih vijaka s integriranom podloškom i TX pogonom od pocinčanog nehrđajućeg čelika A4 i vruće pocinčanog. Sa svoje dvije dubine ugradnje od 50 mm i 70 mm, MFR je prikladan za vrlo fleksibilne instalacije u betonske, pune i šuplje građevinske materijale, a ima ETA odobrenje za ugradnju u montažne prednapete šuplje ploče.

Njegova duga rebra sprječavaju okretanje najlonskog čepa tijekom postavljanja, osiguravajući dodatnu sigurnost, posebno kada je postavljen duboko. Njegova posebna geometrija ravnomjerno raspoređuje opterećenja u izbušenoj rupi što omogućuje bolju upotrebljivost u većini građevinskih materijala i izvrsne vrijednosti opterećenja.

Višenamjenski utikač okvira MFR sastoji se od najlona visoke kvalitete, otpornog na starenje, vremenske uvjete i UV zračenje (od -40°C do +80°C) i uvjerava kvalitetom "Made in Germany".

Vrijeme isporuke
24-48h
Mogućnost povrata
Unutar 15 dana
Način plaćanja
Pri isporuci ili kartično
Besplatna dostava
Iznad 200KM