MEA ANKER BAZ M12-103/5 1/20

46,80 KM
Dostupnost: Na zalihi
SKU: 930841
PAK

Visokoučinkoviti brzoučvršćujući tipl BAZ plus prikladan je za širok raspon pričvršćivanja u napuknutom i nenapuknutom betonu.

Zbog svog dugog navoja osigurava veću fleksibilnost, posebno kod distantnih instalacija. BAZ plus postiže vrlo visoke vrijednosti opterećenja čak i s malim rubnim i acialnim razmakom, što znači sigurno i pouzdano iu teškim situacijama ugradnje. Zbog svoje sofisticirane geometrije ekspanzijske kopče, brzo i sigurno se zabija u osnovni materijal. Zaokruživanje dilatacijskog konusa pojednostavljuje postavljanje sidra, posebno za provlačenje kroz drvo. Savršeno podudaranje između konusa i ekspanzijske čahure osigurava pouzdano ponašanje ekspanzije i visoke vrijednosti vlačnog opterećenja.

 

BAZ plus ima posebnu zaštitu od udaraca na glavi za zaštitu navoja kod zabijanja. Hladno oblikovanje vijka i navoja rezultira velikom tvrdoćom i preciznošću.

 

BAZ plus je dostupan u pocinčanom i nehrđajućem čeliku A4. Dimenzije M10 i M12 imaju odobrenje za dvije različite dubine ugradnje i stoga se mogu koristiti još fleksibilnije.

Vrijeme isporuke
24-48h
Mogućnost povrata
Unutar 15 dana
Način plaćanja
Pri isporuci ili kartično
Besplatna dostava
Iznad 200KM